söndag 3 maj 2009

Ljuvliga söndag

Vilken underbar helg det har varit! Visst, den är ninte slut än men jag kan verkligen redan nu känna hur mycket jag har hunnit med och det känns fantastiskt. Valborg började med tjejkväll hos Anna,hon bjöd på en söt sommardrink med äpple och lite snacks. Huvudrätten bestod av lax med en topping av glacerade cashews som var riktigt heta,till dets erverades en sval sallad med cous cous och mango. Hon hade även ett gott bröd och en smaskig dipp till. Till kaffet hade hon bakat en underbar chokladkaka med polly i,jag ska be om receptet. Har för mig att det stod i senaste Elle mat och vin. En trevlig och lugn kväll som avslutades på lilla torg med ett glas rött.

I fredags så vaknade jag relativt tidigt och hade egentligen tänkt att jag skulle göra en riktig vårstädning men hamnade istället i västra hamnen med Ullis,helt underbart väder och årets första soltimme i bikini. Vi åt lunch tillsammans med Mice och David i det helt underbara försommarvädret. Under eftermiddagen träffade jag Joel,Peter och Karin för en öl på Greek Way sedan fortsatte vi upp till Möllan. Kvällen blev ganska lugn,mycket sol är lika emd trötthet. En vindrink hemma hos Micke och Ullis och sedan sängen.
Igår lördag mötte jag upp Helén med syster på stan för att gå en vintagerunda men det blev bara ett besök på Sopstationen tillsammans med Joel innan vi bestämde oss för lunch och vila i solen. Det bestämdes också att champagne skulle inhandlas inför kvällens kasinobesök. Hur det gick vet vi ju;)

Nu har jag precis kommit hem från en liten paus i solen, Micke och Joel undrade om jag ville leka en stund och det ville jag ju såklart. Här är listan för vad som ska göras idag:

* Sortera papper
*Tvätta
*Vinden
*Städning
*Kylskåpsstädning
*Putsa fönster

Jag är en bit på väg redan;)

Inga kommentarer: